Staj Duyurusu – Yaşar Üniversitesi

Staj Duyurusu

Staj duyurusu:

Yaşanan olağanüstü durum sebebiyle, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yaz stajlarının 2020-21 Akademik yılı içerisinde ve dönem arasında yapabilmeleri için kolaylık sağlanacaktır.

Fakat girdiğimiz pandemi sonrası normalleşme sürecinde aktif yada online (ofis stajı için) olarak staj yapmayı tercih eden öğrencilerimiz için zorunlu stajlarında sigortalarının başlatılacağı ve staj süresince Üniversitemiz tarafından sigortalanacakları da bildirilmiştir. Yaşar Üniversitesi’nin halen kapalı olan staj sistemi nedeniyle mezuniyet durumunda olan ve 15 Haziran’da staja başlayacak öğrencilerimizin staj komisyonuna aşağıda linki bulunan formu doldurarak ACİL başvuru yapması gerekmektedir:

• 15 Haziran itibariyle staja başlamak isteyenler için staj komisyonuna son başvuru tarihi 9 Haziran 2020 Salı 17:00’e kadardır.
  • Daha sonrası için stajlarını planlayan öğrencilerin staj komisyonlarına gerekli başvuruyu yapma tarihleri 22 Haziran 2020 Pazartesi (En erken Temmuz 1 itibariyle staj planlandığında) ve
  • 22 Temmuz 2020 (Ağustos 4 itibariyle staj planlandığında) olarak belirlenmiştir.

Staj sisteminin açılması ya da YÖK’ten yeni kararlar aktarılması durumunda zorunlu değişiklikler oluşabilir. Tüm öğrencilerin staj komisyonları tarafından yapılan duyuruları takibi zorunludur.

Sağlıkla geçen keyifli bir staj dönemi dileriz,

Staj Komitesi